bokrecensioner boktips

Ligg med mig!

Författare: Jenny Dahlberg
Genre: Roman
Ämnesord: hälsa, humor, kärlek, framtid, sex, relationer, barn
Utgivningsår: 2017
ISBN: 9789188265517


Direktlänk till boken hos Bokus

Köp boken på amazon.se (betald länk)
* Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.


Begagnade:
Köp begagnad på bokbörsen

"Jill har passerat trettio och är ofrivilligt singel sedan några år tillbaka. Hon sitter monotont i kassan på Ica och drömmer om att bli författare och fantiserar ofta om att vinna 100 miljoner på Lotto. Hon känner att hon behöver förändring i sitt liv.

Hennes gamla barndomsvän tar passande upp kontakten eftersom hennes blivande man dumpat henne mitt i deras husbygge. Det blir starten på ett ångestladdat men kortvarigt återupplevt tonårsliv, massa alkohol, nätragg och en hel hög engångsligg.

Det som inte ska kunna hända, har hänt. Jill är gravid. Men abort är inte något alternativ. Under graviditeten känner Jill ett desperat behov av att skaffa en pappa till kommande bebisen. Dejt efter dejt avlöser varandra, men ingen känns rätt, verkar mogen eller är tillräckligt snygg och Jill är livrädd för att bli ensam ..."
Medelbetyg: 5 (1 röster)
Betygsätt:
Bok recensioner av Ligg med mig! :
2018-11-24 02:23
Det här är den andra boken jag läser av Jenny Dahlberg. Jag har tidigare läst hennes debutbok: Tjock. Och liksom den så älskade jag Ligg med mig! Till skillnad från andra så kallade: "feel-good" böcker så är den här faktiskt vansinnigt rolig på sina håll och dessutom känns den verklig. Inte en massa krusiduller eller krystade intriger här inte. Utan mer en roman om hur det kan vara att vara ung mamma både i dagens Sverige, men också den unga ensamstående modern jag själv var i slutet på 70/början av 80-talet. Även de mer tyngre sidorna som Jill brottas med är skrivet ärligt och oftast inte utan någon form av svart humor. Den där svarta humorn som det är så svårt att finna i böcker, och som jag älskar. Jag tyckte som sagt mycket om boken och jag hoppas på fler böcker av Jenny Dahlberg i en inte alltför lång framtid! Jag kan riktigt varmt rekommendera den här boken!
Betyg 5Direktlänk till boken hos Bokus
"
Köp boken på amazon.se (betald länk) * Som Amazon-associates tjänar vi pengar på kvalificerade köp.

Skriv egen bokrecension till Ligg med mig!
Liknande böcker:
Andras vänner
 L. Moriarty
Världen utan dig
 J. Santopolo
Je m'appelle Agneta
 E. Hamberg
Vattendansaren
 T. Coates
Kräldjursmemoarer
 S. Ulstein
Skriva & älska
 L. King
Skilsmässan
 M. Herngren
Samma Författare: